tagi
30 fps (1)   792p (1)   900p (1)   aktualizacja (2)   amd (2)   battlefield 4 (1)   bf 4 (1)   bf4 (1)   bdy (2)   cd projekt red (1)   cdp (1)   cdp.pl (1)   cena (1)   cenega (1)   cenega poland (1)   data premiery (3)   disrupt (3)   dunia 2 (1)   dunia engine 2 (1)   ea (2)   ea polska (1)   electronic arts (2)   far cry 4 (1)   filmik (1)   filmiki (2)   fpp (1)   fps (3)   fragmenty rozgrywki (2)   gog (1)   gpu (2)   gra (8)   gra komputerowa (1)   grafika (4)   grand theft auto v (1)   gry (8)   gry akcji (1)   gta (1)   gta v (1)   instalacja (1)   kadzait24 (1)   karta graficzna (2)   killzone: shadow fall (1)   knack (1)   koniec gry (1)   konsola (1)   mechy (1)   mod (1)   modyfikacja (1)   napisy kocowe (1)   nvidia (2)   oceny (8)   opinie (4)   opis (1)   origin (2)   patch (2)   pc (7)   playstation (3)   playstation 3 (1)   playstation 4 (5)   polska (1)   polska gra (1)   polska premiera (1)   polski dubbing (1)   poprawka (2)   porwnanie (4)   porwnanie graficzne (2)   porwnanie grafiki (3)   porwnanie wydajnoci (2)   pre-order (1)   preload (1)   premiera (7)   przedsprzeda (1)   ps 4 (1)   ps3 (4)   ps4 (5)   psn (1)   recenzja (2)   resogun (1)   respawn (1)   respawn entertainment (1)   rockstar (1)   rockstar games (1)   rozdzielczo (3)   rpg (1)   sandbox (4)   screeny (1)   sieciowe (1)   silnik (2)   sony (1)   sony computer entertainment (1)   source (1)   speedrun (1)   sprzeda (1)   steam (1)   strzelanina (1)   strzelanka (1)   test (5)   the witcher 3 (1)   theworse (1)   titanfall (1)   tpp (1)   tytuy startowe (1)   ubisoft (4)   ubisoft montreal (3)   ustawienia (2)   watch dogs (3)   watch_dogs (1)   wiedmin (1)   wiedmin 3 (1)   wiedmin 3: dziki gon (1)   wraenia (1)   wydajno (4)   wyniki sprzeday (1)   x360 (5)   xbox 360 (1)   xbox live (1)   xbox one (5)   xo (3)   xone (5)   zapis rozgrywki (6)   zwiastun (1)  

Wiedmin 3 – pierwsze recenzje i dobra przedsprzeda

Bartosz Woldaski 13.05.2015 21

Wiedmin 3: Dziki Gon pojawi si ju za tydzie, ale ju dzi moecie przeczyta pierwsze recenzje – hit czy jednak nie? Oprcz tego firma CD Projekt pochwalia si, e do tego czasu zoono ponad milion zamwie przedpremierowych, ktrych liczba z pewnoci wzronie po tak ciepym przyjciu polskiego RPG-a. Cho od debiutu gry dzieli nas jeszcze troch czasu, to uytkownicy platform GOG.com, Steam oraz Xbox Live mog ju pobra wstpn zawarto. Niedawno CD Projekt RED opublikowa rwnie gameplaye z wersji na PlayStation 4 i Xboksa One, dziki czemu mona si przekona, jak wypadaj one na tle dotychczasowej prezentowanej edycji PC.

Far Cry 4 oceniony tak dobrze jak Far Cry 3. Gr mona ukoczy w kwadrans

Bartosz Woldaski 16.11.2014 34

Czy Far Cry 4 zdoa odnie podobny sukces? Jeden z dwch najwaniejszych tytuw Ubisoftu zaplanowanych na listopad 2014 roku wychodzi w przyszym tygodniu, ale – podobnie jak w przypadku Assassin’s Creed: Unity – embargo na recenzje mino tu przed weekendem. Gra zostaa przyjta przez bran tak samo dobrze, jak cz trzecia, ktra okazaa si nie tylko jedn z najciekawszych produkcji 2012 roku (w naszej recenzji przyznalimy jej rekomendacj), ale rwnie sprzedaa si w wielomilionowym nakadzie.

Watch Dogs E3 Mod 5 beta 0.3 - nowe tekstury, eksplozje, i nie tylko

Piotr Gontarczyk 30.06.2014 25

Dugo oczekiwana gra Ubisoftu, Watch Dogs, niedawno wesza na rynek i od tamtej pory miliony graczy gra w ni na rnych platformach, aczkolwiek z pewnoci posiadacze konsol do gier mog tylko pozazdroci "rasie pecetowych graczy", ktrzy z jednej strony dostali wersj okrojon na potrzeby wanie konsol, ale z drugiej mog cieszy si moliwoci stosowania niezalenych modyfikacji. To wanie ta ostatnia grupa ma do dyspozycji nowego "moda", ktry ma za zadanie znaczco poprawi efektowno grafiki w grze Watch Dogs, prbujc przywrci jej blask z dawnych zwiastunw. Kadzait24 udostpni w sieci now wersj beta swojej modyfikacji, o nazwie E3 Mod 5.

Watch Dogs: poprawki w drodze. Zobacz jak gra miaa wyglda

Piotr Gontarczyk 30.05.2014 172

Wydana trzy dni temu, przez Ubisoft, gra Watch Dogs przez wiele tygodni bya jednym z najgortszych tematw w mediach, a take serwisach spoecznociowych i forach dyskusyjnych. Wielka produkcja, bardzo wysokie oczekiwania tytuu, ktry wedug wielu prbuje rywalizowa ze znan seri GTA i do niej wanie jest porwnywany (by moe niesusznie), teraz jest ju w rkach graczy i wrd nich s oczywicie tacy, ktrzy natrafiaj na rnego rodzaju bdy. Wpadek w skomplikowanym oprogramowaniu cakowicie unikn raczej si nie da, ale najwaniejsze jest to, jak twrcy reaguj na ich odnajdywanie. Sebastien Viard, kierownik techniczny ds. grafiki w firmie Ubisoft da borykajcym si z problemami graczom nadziej, informujc o tym, e trwaj ju prace nad poprawkami.

Watch Dogs – premiera oraz porwnanie grafiki i wydajnoci

Bartosz Woldaski 27.05.2014 24

Dzisiaj na rynku debiutuje jedna z najgortszych gier tego roku – Watch_Dogs. Mimo kontrowersji, jakie narosy wok tego sandboksa w ostatnich miesicach, gra wydaje si spenia przynajmniej cz (wygrowanych) oczekiwa. Firma Ubisoft przygotowaa produkcj kompletn, solidn pod wzgldem fabularnym, a dziki hakerskim sztuczkom wrcz wyrniajc si na tle innych tytuw z otwartym wiatem. Watch_Dogs moe nie naley do gier szczeglnie dopracowanych i najlepiej zoptymalizowanych, ale czy faktycznie zasuguje na baty, jakie zebraa od graczy, jeszcze zanim w ogle trafia na pki sklepowe?

Titanfall - polska premiera i wysokie oceny

Bartosz Woldaski 13.03.2014 38

Dzisiaj do polskich sklepw powdrowaa oczekiwana przez wielu graczy sieciowa strzelanina studia Respawn Entertainment – Titanfall. Mieszanina serii Call of Duty i Hawken zbiera bardzo wysokie noty w recenzjach, ale nie obyo si te bez problemw w dniu premiery. Do tego ostatniego jednak jestemy ju powoli przyzwyczajeni.

PlayStation 4 – konsola i pierwsze tytuy startowe ocenione

Bartosz Woldaski 14.11.2013 76

Gry na wyczno konsoli Sony rozczarowuj? Mimo e (amerykaska) premiera PlayStation 4 odbdzie si dopiero jutro, to pierwsze serwisy internetowe zdyy ju podzieli si wraeniami na temat sprztu, jak i gier. Jakie wnioski?

Battlefield 4 – porwnanie graficzne i wydajnoci, czyli PC kontra konsole nowej generacji

Bartosz Woldaski 29.10.2013 94

Mamy hit? Koncern Electronic Arts dooy wszelkich stara, by zaoferowa wietny tryb wieloosobowy oraz dorwna pod wzgldem kampanii fabularnej najwikszej konkurencji w postaci serii Call of Duty: czy udao si osign cel? Dzie premiery przynis rwnie materiay wideo porwnujce najatrakcyjniejsze pod wzgldem szaty graficznej wersje Battlefielda 4.

GTA V – premiera, pierwsze recenzje, nowe materiay wideo

Bartosz Woldaski 17.09.2013 38

GTA V ju na pkach sklepowych. Dzisiaj odbya si wiatowa i polska premiera jednej z najbardziej oczekiwanych gier chyba nie tylko tego roku, ile ostatnich kilku lat. Zasypao nas recenzjami zachodnich redakcji, a take pojawiy si wiee materiay.